Kennismakingsgesprek

Spannend! Bij de eerste ontmoeting is het belangrijk dat jullie een goed gevoel krijgen, vertrouwen hebben dat ik het werk goed kan uitvoeren en het naar jullie wensen doe. Tijdens het kennismakingsgesprek leg ik uit hoe ik te werk ga op jullie dag. Ik laat jullie wat foto’s zien zodat jullie ideeën op kunnen doen. We lopen samen door de dagplanning heen om het maken van de foto’s in te plannen. Zo leren we elkaar direct wat beter kennen.

Na het kennismakingsgesprek stuur ik jullie een mail om alle informatie in te voeren. Zo voorkomen we dat er later misverstanden over de afspraken ontstaan, of dat er dingen niet helemaal duidelijk zijn. Ik probeer altijd mee te denken en jullie te helpen met ideeën. 

De Mooiste dag van je leven

Jullie trouwdag – jullie wensen

De tijd dat ik nodig heb om met zorg de foto’s af te krijgen is afhankelijk van het seizoen.

  • Hoog seizoen 3-7 weken – april tot september
  • Laag seizoen 2-3 weken – oktober tot maart

Bij een officiële fotoreportage stel ik je daarbij op je gemak en geef ik kleine aanwijzingen zodat we samen op een ontspannen wijze de mooiste en meest creatieve foto’s kunnen maken.

  • In alle pakketten worden jullie foto’s op subtiele wijze na bewerkt in Photoshop & Lightroom. Na de trouwerij krijg je de bewerkte foto’s en alle pakketten zijn inclusief trouwalbum