About Me

Welkom bij Purity Photography !

Ik ben Mandy, opgegroeid in Wassenaar en woonachtig in Berkel en Rodenrijs. Ik ben gek op reizen en nieuwe plekken ontdekken en vind het heerlijk om te fotograferen. Vroeger als kind wilde ik op vakantie al de mooiste foto’s maken. Ik kon er uren mee bezig zijn. Daarna ging ik als model werken en werkte Internationaal met de beste fotografen. Ik vroeg mij altijd af hoe zo’n foto tot stand kwam. Daar is mijn grootste passie ontstaan, fotografie. Doordat ik zelf ook voor de camera werk weet ik precies hoe jij je voelt en wat prettig werkt.

What I love about Photographs is that they capture a moment that’s gone forever, impossible to reproduce ”

Sinds 2007 ben ik werkzaam in de fotografie. Eerst ben ik zelf meer voor de camera actief geweest. Hiervoor reisde ik naar China, Seychellen, India, Indonesie en nog veel meer mooie plekken. De afgelopen periode heb ik veel cursussen en workshops gevolgd als fotografe en zo mijn eigen stijl ontwikkeld. Ik houd van natuurlijke lichte, zachte, elegante foto’s. Het liefst met daglicht. Graag werk ik commercieel, voor particulieren en bedrijven. Ik heb mijn fotostudio in Berkel en Rodenrijs maar werk ook geregeld op locatie.

” One image is stronger than 1000 words ”

 

Photographer

Mandy Glasbergen

Commercieel & Fashion Model

www.mandyglasbergen.com

Purity Health and Beauty

Personal Trainer EMS Bodytec- Healthcoach

Passie

It's All About You

Photography

Masterclass William Rutten

2021

In deze Masterclass van William Rutten (bekend van het Perfecte Plaatje) heb ik verschillende technieken geleerd, instellingen en apparatuur, lichtopstelling in de studio, zichtbaarheid, creativiteit en nabewerking 

Cursus Foto's bewerken in Lightoom

2021

De cursus foto’s bewerken in Lightroom van Jessica Jongman heb ik met succes afgerond. Van begin tot eind heb ik geleerd hoe Lightroom werkt. Van bewerking tot aan het leveren van de foto’s, alles kwam aan bod. Kortom erg leerzaam!

De Complete Shoot & Edit cursus

2021

In de Complete Shoot & Edit cursus van Jessica Jongman heb ik geleerd hoe je in elke lichtsituatie mooie foto’s kan maken, foto’s altijd scherp zijn met alle trucjes, klantcontact en hoe ik mijn bedrijf succesvol op de kaart zet.

Workshop Studiolicht Michiel Fischer

2020

28 November 2020 heb ik de workshop Studiolicht gevolgd bij lichtman & fotograaf Michiel Fischer (bekend van TV programma ”Het perfecte plaatje”). De workshop was in Studio34X in Almere, een super mooie grote fotostudio van 750 m². Ik heb een hoop geleerd over licht en schaduwen, hoe bepaal ik de lichtval op het model en op de achtergrond. Nu kan ik een exclusieve setting opstellen met het juiste licht. De val van het licht kan je niet meten. Licht kan je zien. Licht kan je voelen en licht kan je sturen.

Weekend Workshop Bruidsfotografie

2020

Het weekend van 7 t/m 9 Februari 2020 heb ik de workshop Bruidsfotografie gevolgd bij Peter Lammers. Dit was op een geweldige lokatie bij Landgoed Rhederoord in de Veluwe. We hebben vrijdag een nacht shoot gedaan, zaterdag een love couple gefotografeerd en zondag een bruidspaar. Ook hebben we verschillende technieken besproken en een hoop theorie geleerd. Dit was een super leerzaam en gezellig weekend met een leuke groep fotografen! 

Workshop Bruidsfotograaf

2019/2020

Online Workshop ”Zakelijk succesvol worden als Bruidsfotograaf” van fotograaf Peter Lammers. Bruidsfotografie, ondernemen, en persoonlijke ontwikkeling. Van apparatuur, camera instellingen, creatieve technieken, tarief, aansturen bruidspaar, marketing & social media, edit & selectie, album tot handige tools. 

Workshop Studio Fotografie

2019

23 Juni 2019 heb ik de workshop Studiofotografie gevolgd bij Allure Photographic Studios in Nijmegen. We hebben verschillende licht technieken besproken en uiteindelijk een model gefotografeerd. Dit was in een super toffe lokatie: een mooi gerenoveerd monument met glas in lood, hoog plafond en kroonluchters. We konden hier dus alle kanten mee op

Certificaat Trouwfotografie

2019

Bij Zoom Academy heb ik de workshop Trouwfotografie gevolgd. Je eigen stijl ontwikkelen, workflow en nabewerking. Van de ceremonie tot het feest, alles wordt uitgebreid uitgelegd. 

Workshop Leer je camera kennen

2018

Bij Fotoworkshops Rotterdam heb ik de workshop ”Leer je camera kennen” gevolgd. Praktische tips en trucs. O.a hoe je je camera moet instellen met sluitertijd, diafragma, scherptediepte, ISO-waarden en witbalans. Hierbij leerde ik ook bewegende beelden te fotograferen zoals sportfotografie, auto’s en motors. 

Prive Cursus Fotografie

2017

In 2017 heb ik een cursus Fotografie gevolgd bij Modefotografe Biana van Toeps Fotografie. Zij heeft echt een eigen stijl waarbij je foto’s herkent dat ze van haar zijn. Dat vind ik erg tof om te zien en ook leerzaam. Ik heb hier veel geleerd wat er mogelijk is. Van A-Z, instellingen, belichting, nabewerkingen, updates, studio & buiten fotografie etc.

Lifestyle – Zwangerschap/Newborn – Families - Modellen – Portret – Business – Bruiloft