Versterk jouw personal brand en geef je onderneming een boost

Wil je online beter zichtbaar zijn? Wil je graag groeien op social media? Wil je een betere band met jouw potentiële en toekomstige klanten? Een branding fotoshoot is dé oplossing. En ook nog eens heel erg leuk !

We gaan samen beelden maken die laten zien wie jij bent, waar jij voor staat en die helemaal matchen met jouw bedrijf. Al deze foto’s kun jij gebruiken voor publicaties, je sociale media, je website en andere marketingdoeleinden.

MARKETING & BRANDING

Marketing is in dit tijdperk meer aanwezig dan ooit tevoren. Iedereen heeft er mee te maken, van grote corporates tot aan ZZP’ers, maar ook elk individueel die gebruik maakt van social media. 

Stel je stuurt je sollicitatie naar een bedrijf. Negen van de tien keer zal dit bedrijf als een van de eerste stappen jouw naam door Google en de social media kanalen halen. Als jij de kans net iets aannemelijker wilt maken dat jij die baan krijgt, omdat jij weet dat jij de juiste persoon daarvoor bent, kan personal branding net even dat extra zetje geven zodat zij dat ook zullen zien !

Als ZZP’er is juist je marketing iets om ècht niet te laten liggen en vooruit te schuiven. Want juist die dingen helpen jou aan meer klanten. En meer klanten betekent meer omzet.

Stuur een mail of geef me een belletje voor meer informatie of een offerte op maat.