Newborn

Newborn Fotoshoot
Het cliché is waar..kleintjes worden zo snel groot. Uit ervaring weet ik hoe waardevol het is om foto’s te hebben van de tijd waarin ze nog zo klein zijn. Ben je in verwachting en wil je graag mooie foto’s wanneer de kleine geboren is? Ik leg jullie liefde graag vast!
Je kunt kiezen voor een lifestyle shoot bij je thuis maar het is ook mogelijk om buiten in een mooie omgeving foto’s te maken. Mijn voorkeur gaat uit naar natuurlijke poses en zachte kleuren & materialen. Tijdens de shoot laten we ons leiden door de baby. Als het nodig is kan er tussendoor gerust gevoed of verschoont worden, geen probleem, zolang jullie kleintje maar tevreden is.
Ik leg jullie graag als gezin vast, maar zal ook de baby alleen fotograferen met alle lieve kleine details of met een broertje of zusje erbij.

We plannen de shoot twee weken na je uitgerekende datum in. Mocht je over datum gaan, dan verzetten we de shoot als dat nodig is. Het is uiteraard ook mogelijk om een shoot te doen als je baby al een aantal maanden oud is. Super leuk, want dan heb je ook meer interactie samen. Stuur me vooraf even een mailtje om te vragen wanneer de beste tijd is.

Mocht je een Newborn Fotoshoot cadeau willen doen kan dat natuurlijk ook (leuke cadeau tip voor een Baby-Shower), dan maak ik er een leuk cadeau pakketje van !

Omdat er maandelijks een beperkt aantal plekken vrij zijn in mijn agenda, is het aan te raden in je zwangerschap al te boeken.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten !

♥