Bedrijven

Laat zien waar jouw bedrijf voor staat

Purity Photography fotografeert producten voor jouw bedrijf. Denk aan webshop, social media, reclamefolders, flyers, lookbook etc. Mijn doel is om jouw bedrijf succesvoller te maken met de juiste foto’s.

Productfotografie is één van de belangrijkste benodigdheden om aan je publiek te laten zien wat jouw bedrijf verkoop. Of dit nou sieraden, accessoires, kleding of wat anders is. Allemaal zijn ze gebaat bij professionele bedrijfsfotografie. Met goede bedrijfsfoto’s is een goede impressie al snel gegeven.

Known from: Leclerc Magicfold™ Strollers / Smiling Socks® / Voorwinden Kassenbouw / Hotel Indigo Den-Haag / Tipidreamz

Als je jouw verhaal wilt vertellen of jouw personal brand wilt verbeteren, kom je er niet onderuit om fotografie te gaan gebruiken om jouw bedrijf een gezicht te geven.

Je hebt vast wel eens gehoord dat je geen tweede kans krijgt om een goede indruk te maken. Er wordt gezegd dat mensen bij een ontmoeting al na 60 seconden een bijna onuitwisbare mening vormen over elkaars karakter en persoonlijkheid. Maar klopt dat wel?

Foto’s op social media & het belang van foto’s: het is al langer bekend dat mensen website’s vooral scannen. Onderzoek van psycholoog Jerome Bruner toont aan dat wanneer mensen informatie horen, ze 3 dagen later nog maar 10 % van die informatie hebben onthouden. Als een relevante afbeelding echter aan diezelfde informatie is gekoppeld, kunnen mensen zich 3 dagen later nog 65 % van de informatie herinneren.